UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

KNOCK ON UNPAINTED WOOD

Af Mute Comp. Physical Theatre, DanseHallerne 27. aug.-18. sep. 2010.

Knock on Unpainted Wood sætter fokus på konsekvenserne ved trafficking / kvindehandel. Med et internationalt cast, livemusik af det polske rockband Pchelki / The Fleas, præsenterer Mute Comp. hermed første del af en trilogi om verdens tre største kriminelle økonomier.

Researcharbejdet til forestillingen har ført koreograferne til bl.a. Cambodja, Thailand og Japan og til kontakt med centrale danske NGO’s som Safe and Alive, HopeNow og Reden International. Mute Comp. er også i kontakt med United Nations Inter-Agency Project on Human Trafficking (UNIAP) og – ikke mindst – den verdenskendte Somaly Mam Foundation.

Koreografi: Kasper Ravnhøj, Jacob Stage og de medvirkende.
Dans: Kasper Ravnhøj, Jacob Stage, Tiziana Fracchiolla, Maxim-Jo Beck McGosh, Marie Bergby Handeland og Thomas Bentin. Scenografi: Johan Kølkjær. Lysdesign: Michael Breiner. Koreografisk Konsulent: Louise Hyun Dahl. Dramaturg: Anne Hübertz Brekne. Livemusik: Pcelki / The Fleas v. Marta Rogalsdóttir, Pawel Rychert og Whistler Rogalsson. Konsulent: Michelle Mildwater / Hope Now.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 14, 2010 by .
%d bloggers like this: