UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

FOOLS OF THE WORLD UNITE!

Foto: Søren Meisner

Foto: Søren Meisner

Neander Teater, NYAVENY 17. marts – 8. april 2011.

FOOLS OF THE WORLD UNITE! er et opråb til verdens befolkning om at smide maskerne; om at tillade sig at være naiv, og om at turde stille spørgsmål ved tingenes tilstand.
Revolutionshelten Kingimars the Fool og hans revolutionære medhjælper Little Red Man har indrettet deres Hovedkvarter på det gamle teater på Frederiksberg. Herfra driver de oplysnings- og hvervekampagne, de træner nye fools, udvikler teknikker og udstyr, og planlægger en stor live aktion sammen med publikum.

Bryd reglerne. Vend verden på hovedet. www.foolsoftheworldunite.com

**** “Et scoop af en folkeforfører” – Monna Dithmer, IByen / Politiken.

REVOLUTIONENS INDERKREDS:

Revolutionary Fool / KINGIMARS: Kristján Ingimarsson. Little Red Man / Sound Fool: Svend E. Kristensen. Guest Fools: Sigrid Husjord/KRABBEMANDEN, Mads Wille/ GREENBOY, Kristoffer Krarup, Daniel Norback, Annika B. Lewis, Glenn the Glorious, Caroline Amoros, LEIKHÚS LISTAMANNA (Margrét Bjarnadóttir, Saga Sigurðardóttir, Ragnar Ísleifur Bragason, Snorri Ásmundsson, Ingibjörg Magnadóttir), m.fl. Revolutionary Outfits and Equipment: Jóna Gold. Scenographools: Siggi Óli Pálmason, Johan Kølkjær, Camilla Bjørnvad, Trine Haastrup, Lea Burrows. Master of the Light: Raphael Solholm. Dramatic Trickster: Anne Hübertz Brekne. Game Master: Mr. Pettersonur. Foolish Fonts: Søren Meisner. Propaganda Fool: Eva Nordhagen. The Foolish Captain: Jan-Jaap Cramer. PeaceFool: Gitte Nielsen. The one who got this foolish idea in the first place: Kristján Ingimarsson.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 13, 2011 by .
%d bloggers like this: