UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

F.U.B.A.R.

Foto: Jacob Stage

Foto: Jacob Stage

Ny forestilling af Mute Comp. Physical Theatre med live musik af amerikanske Legendary Shack Shakers. Spiller i Dansehallerne 14.maj – 4. juni 2011.

F.U.B.A.R. [militærudtryk; en forkortelse af Fucked Up Beyond Any Recognition] er en kulsort, maskulin og fysisk satire over våben, magt, og konsekvenserne ved den ulovlige våbenindustri. Forestillingen tager udgangspunkt i den drengede fascination af våben, og blander dans med live musik af amerikanske Legendary Shack Shakers og slet skjulte referencer til B-film, Tarantino og one-liners!

F.U.B.A.R. er anden del i Mute Comp’s trilogi over verdens tre største kriminelle økonomier: Trafficking, Våben og Narko.

Medvirkende:

Koreografi: Kasper Ravnhøj og Jacob Stage i samarbejde med de medvirkende. Dans: Kasper Ravnhøj, Jacob Stage, Kirstine Ilum og Alexandre Bourdat. Live musik: Legendary Shack Shakers. Scenografi: Johan Kølkjær. Lysdesign: Michael Breiner. Lyddesign: Rasmus O. Hansen. Dramaturgi: Anne Hübertz Brekne. Kostumer: Johan Kølkjær og Camilla Lind. Koreografisk konsulent: Louise Hyun Dahl.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 25, 2011 by .
%d bloggers like this: