UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

BLACKOUT!

Foto: Søren Meisner

Foto: Søren Meisner

Af Mute Comp. Physical Theatre, Dansehallerne 14.-28. april 2012

BLACKOUT! er sidste del af trilogien om verdens tre største kriminelle økonomier: sex, våben og narko. BLACKOUT! er en forestilling om eskapisme, afhængighed og grådighed, fortalt gennem hardcore fysisk teater, foruroligende billeder og urban live musik af MC Jabber, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Dodebum.

Koreografi: Kasper Ravnhøj i samarbejde med de medvirkende. Dans: Kasper Ravnhøj, Jacob Stage, Louise Hyun Dahl, Thomas Bentin m.fl. Komposition, ord og livemusik: Kirstine Stubbe Teglbjærg, MC Jabber og Dodebum a.k.a. Henrik Sundh. Scenografi: Johan Kølkjær. Lysdesign: Michael Breiner. Lyddesign: Rasmus O. Hansen. Dramaturgi & programtekst: Anne Hübertz Brekne.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 16, 2012 by .
%d bloggers like this: