UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

THE ILLEGAL TRILOGY

Illegal Trilogy Marathon

Foto: Søren Meisner, Nuno Neto

Mute Comp. Physical Theatre, Dansehallerne 11.-14. april 2013

Så blev det endelig tid til Årets Marathon! Det er en drøm, der går i opfyldelse når vi fra 11.-14. april præsenterer “The Illegal Trilogy”. Her kan man for første gang opleve succesforestillingerne “Knock on Unpainted Wood” om sex/trafficking (2010), “F.U.B.A.R” om våben og magtfascination (2011) og “Blackout!” om narkotika og eskapisme (2012) i sammenhæng. Tre års arbejde med Mute Comp samlet til en marathonaften fyldt med sønderlemmende crash dance, længsel, fascination og desperation – til en sublim lydside af polsk punk-rock, Nashville bluegrass-rock’n’roll, dunkende house rytmer, forførende stemninger og messende slam poetry. Lad startskuddet lyde – jeg er klar!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 10, 2013 by .
%d bloggers like this: