UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

MOST TRUTHS ARE SO NAKED

Mute Comp. Physical Theatre, Dansehallerne d. 17.-28. marts 2015.

I MOST TRUTHS ARE SO NAKED stiller Mute Comp. Physical Theatre skarpt på det meningssøgende, rodløse menneske, når det lader sig forføre ind i fanatiske fællesskaber, kulter og sekter. For hvad er i spil når fanatisk overbevisning, tro og ritualdyrkelse bliver til usunde magthierarkier, hvor skellet mellem mellem rigtigt og forkert, sandt og falsk, godt og ondt langsomt bliver ophævet?

KONCEPT OG KOREOGRAFI: Kasper Ravnhøj, Mute Comp. Physical Theatre. LIVEMUSIK OG PERFORMANCE: Iza Mortag Freund. DANS: Kasper Ravnhøj, Noora Hannula, Loraine Dambermont. SCENOGRAFI: Johan Kølkjær. KOSTUMER: Sophie Bellin. LYSKONCEPT: Michael Breiner. LYSDESIGN: Adalsteinn Stefansson. LYDDESIGN: Jonas Jørgensen. DRAMATURGI: Anne Hübertz Brekne.

Fotos: Søren Meisner

“Som magnetiserende kraft styrer Ravnhøj lunefuldt rundt med Noora Hannula og Loraine Dambermont – en kærlig hånd om nakken kan lynsnart forvandles til det jerngreb, der tvinger dem i knæ” – Politiken

“… provokerende, grænseoverskridende, manipulerende og giver et indblik i, hvor langt ud vi går for at fylde et tomrum, og finde et svar” – Ungt Teaterblod

“…de stærke visualiseringer der skabes vil man aldrig glemme” – Fra Teatersædet

“Ligesom den kropsekvilibristiske Ravnhøj er Dambermont og Hannula også dygtige dansere, der yderst fleksibelt lader deres kroppe manipulere, når de bliver væltet, drejet eller vredet rundt” – Berlingske Tidende

”Most Truths Are So Naked beviste overfor mig, hvor stærk og effektfuld netop dans kan være som udtryksform. Det var en øjenåbner for mig af de helt, helt store” – Kulturkongen

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 21, 2015 by and tagged , , , , , , .
%d bloggers like this: