UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

“BEINTA” NOMINERET TIL CARL PRISEN!

Musikforlæggerne har lige offentliggjort de nominerede til Carl Prisen 2017; Anna Katrin Øssursdóttir Egilstrøð & Allan Gravgaard Madsen er nomineret i kategorien “Årets Klassiske Komponist, stort ensemble” for Beinta – en symfonisk sangcyklus! Er vildt stolt på deres vegne – og krydser fingre d. 24. april, hvor priserne uddeles.

Beinta blev ur-opført d. 30 april i MUSIKHUSET – SYMFONISK SAL.

Med tekst og live performance af Anna Katrin Øssursdóttir Egilstrøð. Komposition af Anna Katrin Øssursdóttir Egilstrøð og Allan Gravgaard Madsen. Musik af Aarhus Symfoniorkester med dirigent Jesper Nordin. Video: RAMMATIK, Rannva Káradóttir, Marianne Mørkøre. Dramaturgisk konsulent: Anne Hübertz Brekne. Præsenteret af AUT og Spot Festival.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 24, 2017 by and tagged , , , , , , .
%d bloggers like this: