UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

CONNECTIONS RESIDENCY

Så har jeg netop afsluttet de seneste tre måneders projektledelse af Performing Arts Platforms artist-in-residence program CONNECTIONS. Vi har haft besøg af unge, professionelle koreografer og dansere fra ind- og udland i tætpakkede programmer, som bl.a. indeholdt urban dans med Stretching Roots, metodeudvikling med aNorange Collective, og dramaturgisk konsulentarbejde for Emanuel Rosa og Fabio Liberti i udviklingsfasen af “As if, I have missed myself”.

Det har været en super spændende periode med inspirerende kunstnere og mentorer i huset og et hav af netværksmøder, talks, visninger – og nye samarbejdsrelationer for Performing Arts Platform. Jeg lukker og slukker for denne gang – mens vi gør klar til et nyt Open Call til (foreløbig) sidste runde residencies i efteråret 2019. Hvis du er koreograf og har lyst til at være del af programmet i 2019, så hold øje med næste Open Call på http://www.theplatform.dk

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on October 31, 2018 by .
%d bloggers like this: