UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

PRESSEN OM HAPPINESS UNLTD

“Statens Kunstfond søger genrediversitet, og hos Annika B. Lewis & Kassandra Production får man hvad man beder om! … Annika B. Lewis har nu i mange år været en af de mest eksperimenterende performancekunstnere herhjemme, så det er bestemt ikke nyt for hende at blande genrer, og tage det bedste fra alle hylder når hun mixer sine cocktails. Og sammen med Bora Bora har Kassandra Production denne gang skabt et slaraffenland af lykke, hvor den besøgende i HAPPINESS UNLTD kan opnå intet mindre end den ultimative eskapistiske lykkerejse”. – Sceneblog

⭐⭐ “Gå blot ind i deres fantastiske univers som er et totalteater-performance i en butik på Frederiksgade (Den lille gågade i Aarhus midtby) og lad dig forundre, opleve varme, imødekommenhed, humor og livsbekræftelse. Selve bureauet er ganske gratis og den mest vidunderlige lykkerejse koster kun en skallet halvtresser […] Hvordan kan jeg give denne forestilling stjerner som jeg plejer når de jo tog fusen på mig og var noget helt andet end det jeg forventede? Jeg bliver denne gang nødt til at drage chilier ind i billedet, for denne installation og performance er stærke sager og kræver en del mod og medlevelse at opleve, hvis man skal have det fulde udbytte af det. Den får 5 chilier herfra.” 8000.dk

“Med Annika B. Lewis i spidsen som idémager og iscenesætter lykkes det også denne gang med ‘Happiness Unltd’ at plante et spor, som ikke sådan lige går i glemmebogen […] man får duften af chokolade hængende undervejs i forløbet og siden hen som en påmindelse om, at der skal være plads til pauser, musik, dans og sensualitet i livet.” – Stiften

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 15, 2018 by .
%d bloggers like this: