UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

NORDISK NOIR

Var en tur forbi Musikhuset i dag til et skønt gensyn med Anna Katrin Egilstrøð og Allan Gravgaard Madsens “Beinta” – en symfonisk sangcyklus for stemme og symfoniorkester. Genopførelsen skete i forbindelse med optagelser af værket til udgivelse senere på året!

“BEINTA er et gribende smukt og dramatisk symfonisk kvad, frigjort af genrer og tradition. Orkestreringen har skabt et særligt dybt perspektiv med overraskende detaljer og stemmen er fuldt integreret. Lytteren omsluttes af værket, som ramme om de indre landskabers dramatiske kompleksitet. Det er tristesse og medrivende Nordic Noir” – Statens Kunstfond, 2016.

Tekst, stemme og live performance: Anna Katrin Øssursdóttir Egilstrøð. Komposition: Anna Katrin Øssursdóttir Egilstrøð og Allan Gravgaard Madsen. Dirigent: Andreas Delfs. Musik af Aarhus Symfoniorkester. Video: RAMMATIK, Dramaturgisk konsulent: Anne Hübertz Brekne.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 27, 2019 by .
%d bloggers like this: