UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

VINTAGE DANCE

På Performing Arts Platform kører jeg for tredje år i træk residency programmet CONNECTIONS. Lige nu har vi besøg af tre dansere/koreografer, som har indrettet en lidt anderledes genbrugs-container på REUSE Aarhus.

Kig forbi og donér en dans! Du afleverer din dans personligt i genbrugscontaineren på REUSE, hvor de tre koreografer/dansere Sarah Fdili Alaoui (FR/MAR), Annika Kompart (DE/DK) og Aline Sánchez (CU/DK) står klar til at hjælpe. De tager imod alle former for brugt dans; fra folkedans til disco, dabke, brudevals, contemporary, tango, zorba – eller dine helt egne moves! Donationen foregår ved at optage din dans på en app og tilføje information om dens baggrund eller oprindelse. Hvor stammer dansen fra? Hvem har lært dig trinene? Hvilken musik hører til?

De indsamlede danse er del af et større koreografisk projekt, som handler om at indsamle og registrere danse fra forskellige stilarter, kulturer og traditioner og genbruge dem i nye sammenhænge. VINTAGE-projektet ledes af Sarah Fdili Alaoui og Annika Kompart som pt. er i residency hos Performing Arts Platform i Aarhus.

ÅBNINGSTIDER:
Lørdag d. 21. september kl. 13-17
Lørdag d. 28. september kl. 13-17
Kridt danseskoene og kig forbi!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 21, 2019 by .
%d bloggers like this: