UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

CONNECTIONS 4.0

Foto: Karine Bergeron/Cirquit-Est Centre Chorégraphique

Det internationale residency program CONNECTIONS, som jeg har kørt for Performing Arts Platform siden 2017, fik i år en lidt anden udformning pga. COVID-19 situationen. Programmet blev afviklet som et “lang-distance residency” mellem koreografer/dansere Anna Stamp og Birgitte Lundtoft i Aarhus – og dansekunstner Marilyn Daoust, visuel kunstner Audrée Lewka og filmskaber Robin P. Gould i Montreal Canada. Det krævede en gentænkning af både format og indhold, men til trods for corona-mæssige benspænd kom projektet rigtig godt i mål. Læs mere her.

“Because of the Covid-19, we had to reshape our ways of creating, talking, thinking! Your support has been really appreciated and I am proud of what we have been able to do! … I feel we developed a beautiful collaboration, despite the distance!” – Marilyn Daoust, What we leave behind.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 12, 2020 by .
%d bloggers like this: