UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

PREMIERE: DU ER HER

Så blev det endelig premieredag med Teaterværkstedet Madam Bach på Horsens Teaterfestival. “DU ER HER” er en vandring for de 3-6 årige gennem små og store lydlandskaber og sanselige øjebliksbilleder; gennem storbyens skove af skilte, nattens mylder af stjerner, der viser vej over havet, og på cykel jorden rundt – bare fordi man kan. For når man går ud i verden, bliver den større.

MEDVIRKENDE
Iscenesætter og skuespiller: Pernille Bach. Komponist, live musiker og skuespiller: Christian Schrøder. Illustrator: Anne Uhrenholt Kjeldsen. Dramaturg: Anne Hübertz Brekne. Lysdesign og visuelle medier: Christoffer Brekne. Scenetekniker: Frederik Eberhardt.

Støttet af Statens Kunstfond og co-produceret af Creative Europe/MAPPING PROJECT

Fotos: Christoffer Brekne, Anne Hübertz

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 17, 2021 by .
%d bloggers like this: