UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

COMING UP: POST SECRET

PostSecretPOST SECRET
Af Mute Comp. Physical Theatre
28. august – 19. september 2009
Dansescenen, Store Carl, Dansehallerne på Carlsberg, Pasteursvej 20, 1778 København V.

Tænk hvis vi kun har det ene liv – lige nu – lige hér! Tænk hvis vi begår en synd – en uoprettelig fejl, der medfører et endeløst fald. Hvad sker der med mennesket, når det tynget af skyld ikke har andet i livet end anger? Og hvad skal der til for at rejse sig? I ”Post Secret” tager Mute Comp fat i en ny tematik om den forunderlige menneskelige adfærd og menneskets skyggesider. ”Post Secret” er en forestilling om at elske livet uanset hvad det bringer – leve med sine handlinger, at tilgive og komme videre.

Koreografi: Kasper Ravnhøj og Jacob Stage i samarbejde med de medvirkende. Dans: Kasper Ravnhøj, Tiziana Fracchiolla og Thomas Bentin. Sang/performance: Choduraa Tumat. Scenografi: Johan Kølkjær. Lysdesign: Michael Breiner. Lyddesign: Jonas Jørgensen. Dramaturg: Anne Hübertz Brekne. Koreografisk konsulent: Louise Hyun Dahl. Produktionsledelse: Jacob Bjerregaard. Se mere på http://www.mute-comp.dk

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 14, 2009 by .
%d bloggers like this: