UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

COVER UP

Foto: Jens Peter Engedal

Foto: Jens Peter Engedal

Bora Bora 25. september – 4. oktober 2012

Kassandra Production byder velkommen til maskinrummet for blændværk, skuespil og andre bedrag!
Cover up er en fræk og humoristisk forestilling om røgslør, dækhistorier, afledningsmanøvrer og iscenesættelser. Om alle de situationer, hvor der ”ikke er noget at komme efter”.

Faktiske hændelser og aktuelle mediehistorier har sendt skuespiller og instruktør Annika B. Lewis ud i en afklædende undersøgelse af en virkelighed, hvor rollespil og teaterattituder er business as usual; Lige fra medie-designede toppolitikere, til spindoktorers framing af budskaber, sensationspressens jagt på historier… eller vores egne selviscenesættelser på nettet. Det er spil for galleriet – og vi er gode til det!

Men hvor langt ville du gå for at nå helt til tops?
Med bid og humor sættes der spørgsmålstegn ved magtens præmisser og ved vores omgang med de historier, vi bliver fodret med.

MEDVIRKENDE
Idé og iscenesættelse: Annika B. Lewis. Scenisk tekst og tekstbearbejdning: Gritt Uldall-Jessen. Scenografi og kostumer: Filippa Berglund. Performere: Jacob Melchior, Steffen Nielsen og Annika B. Lewis. Musik og video: Anders Krøyer og Jens Mønsted. Lysdesign: Morten Ladefoged. Dramaturg: Anne Hübertz Brekne. Konsulent: Thomas Hejlesen. mfl. Forestillingen er skabt af ensemblet.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 5, 2012 by .
%d bloggers like this: