UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

NÅR DRAMATURGEN DANSER MED

Grasping - Foto Søren KnudARTIKEL     Når dramaturgen indfinder sig på dansens scene, sker der en række forskydninger i hendes arbejdsområder, som det er vigtigt at have for øje. Både for dramaturgen selv naturligvis, men også for den koreograf, som overvejer, om et samarbejde med en dramaturg vil være meningsfuldt eller ej.

Jeg har været i arkivet og fundet en artikel frem, som jeg skrev for dansemagasinet Terpsichore tilbage i 2009. Her forsøgte jeg at kortlægge nogle af de forskydninger og gav samtidig indblik i mit arbejde som [danse]dramaturg for Mute Comp.

Læs hele artiklen her: Når dramaturgen danser med

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 7, 2016 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: