UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

STATENS KUNSTFOND PRÆMIERER “BEINTA”

beinta-pr-foto

Statens Kunstfond præmierer Anna Katrin Øssursdóttir Egilstrøð og Allan Gravgaard Madsen for BEINTA – en symfonisk sangcyklus. Er vildt stolt på deres vegne – og super taknemmelig over at have være med på rejsen.

”Beinta er et gribende smukt og dramatisk symfonisk kvad, frigjort af genrer og tradition. Orkestreringen har skabt et særligt dybt perspektiv med overraskende detaljer og stemmen fuldt integreret. Lytteren omsluttes af værket, som ramme om de indre landskabers dramatiske kompleksitet. Det er tristesse og medrivende Nordic Noir.” – Statens Kunstfond.

Tekst og live performance af Anna Katrin Øssursdóttir Egilstrøð. Komposition af Anna Katrin Øssursdóttir Egilstrøð og Allan Gravgaard Madsen. Musik af Aarhus Symfoniorkester med dirigent Jesper Nordin. Video: Rammatik. Dramaturgisk konsulent: Anne Hübertz Brekne. Præsenteret af AUT og Aarhus Symfoniorkester.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 21, 2016 by .
%d bloggers like this: