UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

PREMIERE PÅ ‘HOME’

madambach-home-childrenboxes9Så kom vi sikkert i havn med denne lille perle for de 3-6 årige. Premieren fandt sted i weekenden d. 28-29. januar i forbindelse med Small Size Days i Odder. En minifestival med forestillinger, fortællercafé, foredrag og workshops, hvor ca. 400 børn og voksne valgte at lægge vejen forbi. Nu skal jeg bare oversætte manus, så HOME kan rejse ud i verden. Første stop: Bologna, hvor vi er del af den internationale børneteaterfestival Visioni di futuro, Visioni di teatro

HOME//HJEM – THEATRE MADAM BACH

Idé og iscenesættelse: Pernille Bach. Musik og komposition: Christian Schrøder. Skuespil: Pernille Bach og Christian Schrøder. Dramaturgi: Anne Hübertz Brekne. Illustrationer: Ingilin D. Strøm. Sceneteknik: Frederik Eberhardt. Produktionsassistent: Andrea Rix Frichot. Kostumer: Bente Horne Steenboch. Fotos og visuelle medier: Christoffer Brekne. Støttet af: Creative Europe/Small Size og Statens Kunstfond.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 9, 2017 by and tagged , , , , , , , .
%d bloggers like this: