UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

P1 EFTERMIDDAG: DIGITALT SELVFORSVAR

Foto Jens Peter Engedal

“Vogt dig for IT-orme, der inficerer din computer og overvåger din gøren og laden. Det er emnet for en performance, der spiller under teaterfestivalen CPH:Stage. Forestillingen vises i en overvågningsbus, der triller rundt i hovedstaden. Vores reporter har været med ombord”.

Omnibussen har haft besøg af P1-reporter Niels Frid til en performance og en snak om overvågning og digitalt selvforsvar. Hør hele indslaget her – inklusiv interview med journalist, IT-aktivist og whistleblower-ekspert Peter Kofod.

OmniPresence kan opleves under CPH:stage frem til 8. juni 2017.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: