UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

MANUSKRIPT TIL GOETHE INSTITUT

Har just afleveret manuskript til Goethe Institut, Washington DC.

”The Plurality of Privacy Project in Five-Minute Plays” (P3M5) er et banebrydende transatlantisk teaterprojekt, som fokuserer på værdien af privatlivets fred. I samarbejde med Goethe Institut Washington er teatre over hele USA og Europa blevet bedt om at bidrage med en kort dramatisk tekst og en 5 minutters film, som udforsker det centrale spørgsmål: Hvad betyder privatliv for dig i den digitale tidsalder?

Resultaterne bliver præsenteret i forskellige formater af et stort netværk af teatre fra januar 2017 til juni 2018.

Kassandra Production er blevet opfordret til at bidrage med en 5-minutters filmisk bearbejdelse af værket “OmniPresence”, samt et bearbejdet og oversat manuskript for forestillingen. Både forestillingsmateriale og manuskript er udviklet i en ‘devising’ proces mellem instruktør/performer Annika B. Lewis, performer Kristofer Krarup og dramaturg Anne Hübertz Brekne. Jeg er pænt stolt af resultatet, som nu ligger offentligt tilgængeligt på Goethe Instuts hjemmeside.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 21, 2017 by .
%d bloggers like this: