UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

PLATFORM FOR KOREOGRAFISK UDVIKLING

Jeg er i disse dage ved at lukke ned for de seneste tre måneders projektledelse af Performing Arts Platforms nye Artist-in-Residence program “Connections” (2017-2019).
Vi har haft besøg af koreografer og dansere fra ind- og udland som har arbejdet hhv. med body motion capture/VR æstetik (The Nordic Beasts), co-creation og ejerskab (Augustine Collective) og multispecies relationer (Dance for Plants). En super spændende periode med inspirerende kunstnere og mentorer i huset og et hav af netværksmøder, talks, visninger – og nye samarbejdsrelationer mellem Performing Arts Platform og bl.a. Black Box Dance Company, Animation Workshop og Innovation Lab : )

Nu lukker “Connections” ned for i år – men der åbnes op for en ny ansøgningsrunde lige om lidt. Hvis du er koreograf og har lyst til at være del af programmet i 2018, så hold øje med næste Open Call på www.theplatform.dk.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 3, 2017 by .
%d bloggers like this: