UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

ÅRET DER GIK

Informations anmelder har gjort status over teateråret der gik, og har taget SORELLA – ET PORTRÆT med på listen over årets bedste forestillinger! Et dejligt punktum på et fantastisk 2017, som foruden Pernille Gardes portræt af Sorella Englund talte bl.a. Teater Freeze Productions anmelderroste SVANEBLOD, Kassandra Productions stadig højaktuelle OMNIPRESENCE om overvågning, Theatre Madam Bachs fine, sanselige HOME, koordineringen af Performing Arts Platforms nye residency program CONNECTIONS og meget mere… Jeg har i det hele taget været omgivet af gode projekter, spændende nye samarbejder og fantastiske mennesker – og glæder mig til at tage fat på nye eventyr i 2018.

GODT NYTÅR!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 2, 2018 by .
%d bloggers like this: