UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

FESTIVAL I GALWAY

Foto: Christoffer Brekne

Næste stop Galway, Irland sammen med Teaterværkstedet Madam Bach og Christoffer Brekne. Vi skal præsentere forestillingen HOME på WIDE EYES FINAL EVENT. Den fire dage lange børneteaterfestival er den foreløbige kulmination på et europæisk samarbejds- og udvekslingsprojekt, der har affødt hele 15 nye teaterproduktioner for de 0-6 årige, heriblandt HOME. På festivalen får vi anledning til at se samtlige forestillinger, møde de andre teatre igen, og sætte et (foreløbigt) punktum. For der er nye planer i støbeskeen…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 16, 2018 by .
%d bloggers like this: