UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

CONNECTIONS 3.0 RUNDER AF

Jeg vil gerne runde dette års CONNECTIONS residencies af med en stor tak til alle de deltagende kunstnere, mentorer, sparringspartnere og organisationer, som har været del af programmet. Og selvfølgelig til alle dem, der kom til morgenbriefings, workshops og work-in-progress visninger på Performing Arts Platform. Det har været en stor fornøjelse at skubbe de mange gode projekter i søen – og jeg glæder mig til at følge deres videre færd ud i verden.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: