UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

PREMIERE: THE SOUL CATCHER

Foto: Jens Peter Engedal

THE SOUL CATCHER – af Kassandra Production

21.-25. januar 2020, Bora Bora – Dans og Visuelt teater.

THE SOUL CATCHER er en forførende og dybt foruroligende forestilling om psykisk vold, manipulation og magt. Forestillingen kaster lys over de usynlige mekanismer, der foregår i voldelige relationer og zoomer ind på NPD – Narcissistic Personality Disorder. En personlighedsforstyrrelse som består af en giftig cocktail af mangel på empati, ødelæggende egocentrering, intrigante iscenesættelser af virkeligheden, jagt på bekræftelse og rovdrift på andre mennesker. I et kynisk manipuleret spil af love bombing, gaslighting og pity play bliver ofret reduceret til en følelsesmæssig boksebold. En forsyningskilde hvis eneste formål er at give næring til et umætteligt ego. Hvad skal der til for at bryde mønstret og gøre sig fri af narcissistens kløer?

IDÉ OG ISCENESÆTTELSE: Annika B. Lewis. PERFORMERE: Lisbeth Sonne Andersen, Erik Pold, Johan Svensson. KOMPONIST OG MUSIKER: Sofus Forsberg. SCENOGRAF: Signe Krogh. LYSDESIGNER: Morten Ladefoged. DRAMATURG: Anne Hübertz Brekne. KOSTUMER: Systuen Svalegangen. AFVIKLER: Jens Mønsted. PRODUKTIONSLEDER: Betina Rex. JOURNALIST: Jakob D.A. Nicolaisen. VIDEOTRAILER: Christoffer Brekne. FOTO: Jens Peter Engedal. Grafik og Layout: Helge Dürrfeld.

Produceret af Kassandra Production i co-production med Bora Bora – Dans og visuelt teater.

Støttet af: Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Knud Højgaards Fond og DMF.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 21, 2020 by .
%d bloggers like this: