UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

PRESSEN OM THE SOUL CATCHER

Foto: Anne Hübertz Brekne

★★★★★ ”Som publikum er det som en tur i en rutchebane. Kæmpemæssige oplevelses- og stemningsudsving. fra glæde til ubehag. Fra komik til forførelse. Fra kaos til latter. Fra tryghed til forvirring…. Som psykopatens ageren og fremtoning er denne forestilling yderst uforudsigelig og slår på samme tid et kraftigt nutidigt slag for oplysning og forebyggelse af mødet med en psykopat”. – Xq28

★★★★★ “skarp og usentimental. Det er en blanding af performans, dans, spoken words og krydret med benhård elektronisk musik. De tre skuespiller går ikke på kompromis med deres udtryk, men leverer en solid præstation. Forestillingen lever helt op til mine høje forventninger… og fik ovenikøbet en stor gave med oven i hatten, da temaet både var præsenteret som autofiktion og var fantastisk skildret. Bravo for mod og kunstnerisk pondus.” – Kulturnyt

★ ★ ★ ★ “The Soul Catcher viser med stor præcision, hvor farlige de mennesker er, som på overfladen er ekstremt energiske, følsomme og intelligente, men som bag alle deres masker og identiteter huser en emotionel vampyr.” – Stiften

★ ★ ★  Annika B. Lewis pinpointer den skadelige narcissist. “Reactive abuse, Triangulation, Sleep deprivation og Gaslighting – måderne er uendelige, ofrene utallige. Hvor er det godt at kvinder som Lewis deler og fortæller.” – Sceneblog

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 24, 2020 by .
%d bloggers like this: