UNDERTONE

TEKST | DRAMATURGI | SPARRING

MENS VI VENTER…

Covid-19 pandemien har sat en foreløbig stopper for produktion af forestillinger. Men biksen er heldigvis åben for andre typer af opgaver, mens vi venter… Den står bl.a. på strategi og projektudvikling med Teaterværkstedet Madam Bach og Kulturelt Videncenter for børn, produktion af hjemmesidetekster for Between Music, fundraising og konceptudvikling for Kassandra Production, samt planlægning og nytænkning af næste artist in residency-forløb for Performing Arts Platform. Skønt, at der er opgaver nok, selvom verden står mere eller mindre stille…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 20, 2020 by .
%d bloggers like this: